Hvad skal vi med alt den data?

Det er lidt skræmmende at tænke på hvor meget data vi som virksomhed har adgang til, men det er endnu mere skæmmende og ærgerligt at tænke på hvor lidt vi bruger den – Det er ikke fordi vi ikke vil, vi er bare ikke klar over hvordan vi skal gribe dataene an, og vi ved måske ikke engang hvilken data vi har tilgængelig!

Jeg hørte Mie Krog* til et Teradata seminar fortælle at BI folk er nogle kedelige mennesker, lige til man lærer dem at kende – Og jeg kunne ikke være mere enig. Det er nogle af dem, ud over IT, receptionisten og folkene i kantinen, man børe være rigtige gode venner med. BI folkene ligger inde med værdifuld viden om dine data, og de ved om nogen hvad vi har af data.

Få styr på din data!
Når du sammen med BI er blevet klogere på hvad du har tilgængeligt af data, er det først nu at du virkelig kan gøre en forskel i din kommunikation med dine kunder og på bundlinjen. Indtil da, har meget af kommunikationen med kunderne været rent gætværk, og det tjener vi ikke gode penge på.

Det vi skal væk fra og hen til..

Kun 2 år tilbage
Vi har kun 2 år til at samle værdifuld viden om vores kunder og deres adfærd, derefter bliver det væsentligt sværere, da den nye datalov træder i kraft – Så det er nu du skal til at finde ud af hvad I har af data og evt. finde ud af hvad I mangler at supplere op med fra en ekstern leverandør – Alt dette for at I som virksomhed kan tilbyde kunden en sømløs oplevelse i kunderejsen med jer (Omni-Channel).

Data før Omni-Channel!
For at kunne påbegynde og fuldende Omni-Channel rejsen, skal vi have styr på vores data, uden den kommer vi ikke ret langt i vores rejse. Dataene er vores bladguld i karporten.