Hvordan kan virksomheder bruge Snapchat?

Snapchat milliardær CEO og medstifter Evan Spiegel Sam Sisakhti, grundlægger og CEO af UsTrendy, en markedsplads for modedesignere og butikker, har en idiotsikker guide til at finde ud af, hvilke sociale medier platforme hans opstartsvirksomheder har brug for at være på: Følg praktikanterne.

UsTrendys kerne kunder er kvinder i alderen 16 til 28, og Sisakhti har fulgt dem på Facebook, Pinterest og Instagram ved at tage råd fra hans yngre praktikanter. Senest begyndte han at se de sociale medie platforme blive erstattet. “Vi ser altid på, hvad vores praktikanter gør, og lige nu går de amok med snapchat,” siger han.

Ikke alle små virksomheder skal være på sociale medier, og endnu færre har behov for at være på snapchat. Men hvis din virksomhed er rettet mod unge mennesker, bør du læse videre.

Snapchat begyndte som en en-til-en mobil besked app kendt for seksuelle beskeder (sexting) – fordi dens budskaber forsvandt i sekunder – men i dag er det en en-til-mange platform der dagligt benyttes af mere end 100 millioner brugere.